Onze diensten

Video Productie

Bedrijfsvideo.

Laat zien waar jouw onderneming voor staat. Een bedrijfsfilm is onmisbaar. Voor op je website, social media en op de beursvloer bijvoorbeeld.

Stockfotografie

vind de foto die bij je past

KimoMedia heeft een enorm bestand aan foto's om elk kantoor te stylen. Van stadsfoto's tot landschapsfoto's tot reisfoto's. 

Time- en Hyperlapse

wat is een timelapse?

Timelapse fotografie laat de wereld in een verhoogd tempo zien en toont het ritme en hartslag van steden of landschappen.

Waarom KimoMedia?

Beste apparatuur

KimoMedia beschikt over professionele apparatuur om uw video of timelapse de kwaliteit en uitstraling te geven die u verdient.

10 jaar ervaring

KimoMedia is ooit begonnen als fotograaf en is up-to-date gebleven in de duizelingwekkende digitale ontwikkeling op foto- en videogebied. Video is niet meer weg te denken binnen de uitstraling van een professioneel bedrijf zoals de uwe.

Professionele montage

KimoMedia verzorgd uw bedrijfs- of eventvideo door middel van een op maat gemaakte en bij uw bedrijf passende video-edit. Dit doen wij door niet alleen de nieuwste software pakketten te gebruiken maar door regelmatig workshops te volgen.

EXPERTISE

87

projecten

2

awards

Van Dijk Tuinen wilde een bedrijfsvideo die de kijker meenam in het hele traject bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Van het eerste bezoek in de winkel tot aan de opgeleverde tuin.