IN FOTO

MOGELIJKHEDEN FOTOGRAFIE

Bij Kimomedia streven we ernaar om momenten vast te leggen die voor altijd in je hart zullen blijven. Met een passie voor visuele kunst en een scherp oog voor detail, bieden we een breed scala aan fotografiediensten om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar portretfotografie, landschapsfotografie, evenementenfotografie, of iets uniekers, wij hebben het in huis.

Portretfotografie
Onze portretfotografie legt de essentie van individuen vast in prachtige beelden. Of het nu gaat om professionele headshots voor LinkedIn, foto’s van het personeel voor op de website, of een persoonlijke fotoshoot voor bij dat artikel in de krant of tijdschrift, wij zorgen ervoor dat je er op je best uitziet.

Landschapsfotografie
De schoonheid van de wereld om ons heen vastleggen is een passie van ons. Onze landschapsfotografie brengt de prachtige natuurlijke omgeving tot leven, van adembenemende zonsopgangen en zonsondergangen tot schilderachtige landschappen. Laat ons je meenemen op een reis door de wereld via onze lens.

Evenementenfotografie
Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid, onze evenementenfotografie legt alle speciale momenten vast. We vangen emoties, glimlachen en onvergetelijke herinneringen, zodat je ze voor altijd kunt koesteren.

Productfotografie
Voor bedrijven die op zoek zijn naar professionele productfoto’s voor hun website, catalogus of marketingmateriaal, bieden wij hoogwaardige productfotografie. We zorgen ervoor dat je producten in het beste licht worden weergegeven en indruk maken op je klanten.

Creatieve conceptfotografie
Soms wil je meer dan alleen een foto – je wilt een verhaal vertellen. Onze creatieve conceptfotografie stelt ons in staat om unieke visuele verhalen te creëren die je verbeelding prikkelen. Of je nu een kunstproject hebt of gewoon iets buitengewoons wilt vastleggen, we denken graag buiten de kaders.

Bij Kimomedia streven we naar perfectie in elk frame dat we vastleggen. Wij staan klaar om je visie tot leven te brengen. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk moment wordt vastgelegd zoals jij het wilt.

Neem vandaag nog contact met ons op om je fotosessie te plannen of om eventuele vragen te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou onvergetelijke herinneringen te creëren en kunstwerken te produceren die een leven lang meegaan.

Kimomedia – Vang het moment, bewaar de herinnering.

PORTRET

NATUUR

PROFIEL

SPORT

LANDSCHAPS

REPORTAGE

INTERIEUR

REIS

URBAN

GET IN TOUCH!

Rotterdam

T 06 48 938 566

Logo Kimomedia wit

KimoMedia is een creatieve content creator voor foto’s, video en timelapsen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

T +31 6 48 938 566
create@kimomedia.nl

Vroesenlaan 30b
3039 DV Rotterdam