OVER KIMO

OVER MIJ

Kimo Grashuis (1972)

Ik ben een Rotterdamse timelapsefotograaf. Mijn passie voor timelapsefotografie is grenzeloos, en ik streef er altijd naar om unieke opnames te maken. Of het nu gaat om vulkanen, festivals of zonsverduisteringen, ik heb het allemaal gedaan.

Mijn werk heeft verschillende (internationale) media weten te bereiken, mijn timelapsen worden gebruikt in o.a. aftermovies van festivals en door diversen Nederlandse omroepen alsook het Engelse Channel4.

De schoonheid van de wereld vastleggen is voor mij een onweerstaanbare drang, en ik ben verslingerd aan timelapsefotografie en video.

Naast timelapsen ben ik gespecialiseerd in video en fotografie, of eigenlijk: alles wat te maken heeft met media. Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot Docent Wiskunde en heb daarnaast jaren als Docent Fotografie en Video gewerkt.

Mijn portfolio is een weerspiegeling van mijn visie en toewijding. Neem gerust een kijkje op mijn profiel om mijn werk te ontdekken. Als je interesse hebt in een van mijn timelapsen, video’s of foto’s of als je vragen hebt, aarzel dan niet om me een e-mail te sturen via create@kimomedia.nl

PROFESSIONEEL

ENTHOUSIAST

DENKT IN OPLOSSINGEN

FLEXIBEL

PRO-ACTIEF

GET IN TOUCH!

Rotterdam

T 06 48 938 566

Logo Kimomedia wit

KimoMedia is een creatieve content creator voor foto’s, video en timelapsen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

T +31 6 48 938 566
create@kimomedia.nl

Vroesenlaan 30b
3039 DV Rotterdam