VIDEO

VIDEO

Video afspelen

UWV MOCKTAIL

OPDRACHTGEVER: UWV
DATUM: mei 2022

Als overheidsinstantie kan je je personeel niet al op maandag dronken voeren toen werd besloten tot het organiseren van de MaMiBo (Maandag Middag Borrel). Om op sharepoint extra aandacht te geven aan deze middag wilde UWV een instructievideo van hoe je dan wel niet zo’n alcoholvrije mocktail maakt.

Daarnaast is de video ideaal om mijn samenwerking met Studio Rooijaal Grafische Vormgeving te promoten.

Video afspelen

UWV AFTERMOVIE

OPDRACHTGEVER: UWV
DATUM: december 2023

UWV belde. Gelukkig niet omdat ik daar een uitkering ontvang en een herkeuring moest. Maar omdat er in Amersfoort een Talentenfestival werd gehouden. En daar willen én Jantine (UWV) én de gemeente Amersfoort een goede aftermovie van hebben.

Het leverde een snelle, informatieve video op. De gemeente Amersfoort was kort en krachtig: ‘Super geworden zo!’

Video afspelen

SALESVIDEO FORD

OPDRACHTGEVER: EIGEN WERK
DATUM: juni 2020

Omdat ik een nieuwe auto ging kopen wilde ik mijn oude in stijl aanbieden. En wat de je dan als videomaker? Precies, je maakt een reclamevideo! En hoe verkoop je het beste een auto van destijds 15 jaar oud en met bijna 2 ton op de teller? Juist, door niet de auto, maar door het gevoel van een auto te promoten.
Is de auto verkocht door de video? Helaas, maar de dealer gaf een prima inruilprijs.

Video afspelen

WERKGEVERS DIENSTVERLENING

OPDRACHTGEVER: INDEED I.O.V. MICROPHONE MEDIA
DATUM: oktober 2023

PODCAST PROMO ‘WERKEN AAN GROEI’

Indeed maakt de zeer interessante podcast ‘Werken aan Groei’. En aangezien ook podcasts tegenwoordig niet meer om video heen kunnen wilde Microphone Media en Indeed daar een goeie promovideo voor hebben.

In zo’n geval heeft KimoMedia maar een half woord nodig! Een visuele binnenkomer met een vloeiende timelapse, aantrekkelijke podcastbeelden en eindigen met een korte animatie van de podcasttegel.

Video afspelen

KENIA TANZANIA AFTERMOVIE

OPDRACHTGEVER: EIGEN WERK
DATUM: augustus 2023

REISVIDEO

Ik ben een vervend reiziger. Hoe vaker weg, hoe beter. Een van mijn reisregels is om elk jaar naar een nieuw land te gaan. En uiteraard gaat de camera dan mee. Soms neem ik uitgebreid de tijd om die perfecte foto’s te maken en soms schiet ik als een echte toerist in 10 seconden dat ene plaatje van dat ene landschapje.

Daarnaast begeleid ik elke zomer een reis voor Sawadee. Naar Costa Rica, Australië of bijvoorbeeld Kenia en Tanzania. Van die reis maak ik altijd een aftermovie. Want zoals ik aan het einde van de reis altijd zeg tegen mijn reizigers: De reis is misschien ten einde, maar dat is ook het begin van een mooie herinnering. En met de aftermovie een herinnering die ze keer op keer kunnen herbeleven.

Video afspelen

VIER JE VERJAARDAG


OPDRACHTGEVER: EIGEN WERK 
DATUM: april 2022

INSTRUCTIEVIDEO

Ten tijden van de Corona lockdown heb ik mij bezig gehouden met korte instructievideo’s. Een daarvan ging over hoe je het beste je verjaardag kon vieren. Niet geheel ontoevallig vierde ik een maand na die corona lcokdown mijn eigen verjaardag.

GET IN TOUCH!

Rotterdam

T 06 48 938 566

Logo Kimomedia wit

KimoMedia is een creatieve content creator voor foto’s, video en timelapsen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

T +31 6 48 938 566
create@kimomedia.nl

Vroesenlaan 30b
3039 DV Rotterdam