TIMELAPSE

TIMELAPSE

Video afspelen

IJSSELMEER

OPDRACHTGEVER: STERK
DATUM: juli/ augustus 2023

Robert, de algemeen directeur van Sterk, had het over twee uitdagingen:
1. Er is geen stroom op de locatie.
2. De timelapsecamera moet in een 8 meter hoge paal geplaatst worden.
De twee uitdagingen die ìk zag waren: Ik heb hoogtevrees en geen zwemdiploma’s.

Voor het bergen van een Lancaster die daar in de tweede wereldoorlog is neergestort heeft Sterk een bouwkuip geplaatst. Midden in het IJsselmeer. Van zo’n bijzonder project wil je natuurlijk een timelapse hebben.

De camera heeft er twee maanden in weer en wind gehangen en het volgende resultaat opgeleverd.

Video afspelen

HERBESTICKEREN BEDRIJFSBUSSEN

OPDRACHTGEVER: MITSUBISHI
DATUM: april 2021

Mitsubishi nam Unicarriers over. Dat betekent ook dat alle 91 bedrijfswagens van Unicarriers de nieuwe belettering moesten krijgen. Anke van Marketing vond (terecht) dat een timelapsevideo de ideale manier was om deze verandering te kunnen laten zien tijdens de grote overnamedag.

Video afspelen

LOWLANDS

OPDRACHTGEVER: LOWLANDS
DATUM: sinds 2022

Time- en hyperlapsen voor aftermovie. Een beetje festival kan niet zonder een aftermovie. Dus ook LowLands niet. Sinds 2022 maak en verzorg ik de time- en hyperlapsen voor dit iconisch festival van Nederland.

Video afspelen

ROTTERDAM WITTE DE WITH

OPDRACHTGEVER: EIGEN WERK
DATUM: april 2022

Uiteraard maak ik niet alleen foto’s van Rotterdam, maar ik ga ook regelmatig op pad om een timelapse te maken. Deze keer was de stapstraat Witte de With aan de beurt.

Video afspelen

CLOUDS COSTA RICA

OPDRACHTGEVER: EIGEN WERK
DATUM: januari 2023

Costa Rica staat bekend om zijn biodiversiteit. Ongeveer 5% van alle fauna kan je daar vinden. Ik ben al meer dan tien keer geweest en vergaap me elke keer weer aan de wolkenpracht. Tijdens mijn laatste reis in januari 2023 heb ik me vooral daarop gefocust.

Video afspelen

ROTTERDAM IN DE MIST

OPDRACHTGEVER: EUROMAST
DATUM: januari 2022

Met een warme kop koffie stond ik thuis naar buiten te kijken. Er was weinig te zien, een dikke mist had zich over Rotterdam uitgestreken. Direct appte ik Lotte van de Euromast: ‘Is er vanaf de mast over de mist heen te kijken?’ 

‘Jazeker!’, appte ze terug, ‘kom maar snel hierheen!’

Die mooie mistige ochtend in januari leende zich perfect voor een serie timelapsen. Het uitzicht vanaf de Euromast is altijd indrukwekkend. Maar boven de mist staan en deze mooie stad langzaam tevoorschijn zien komen uit die mist blijft een magisch moment.

GET IN TOUCH!

Rotterdam

T 06 48 938 566

Logo Kimomedia wit

KimoMedia is een creatieve content creator voor foto’s, video en timelapsen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

T +31 6 48 938 566
create@kimomedia.nl

Vroesenlaan 30b
3039 DV Rotterdam